Drømmestue...

Sitter å drømmer meg bort i lekre stuemøbler. Vi må nok ha inn noen nye møbler siden stua vi har nå er mye mindre enn den i huset. Der er det en egen TV-stue krok og en stor åpen stue. Litt usikker på hvordan de møblene vi har nå passer inn, men har ihvertfall sett for meg at vi må ha nye møbler i den store delen av stua. Noe litt finere, ikke bare en TV-sofa. 

Drømmesofaen kommer fra TM Design:


Kensington sofa - TM Design

Og da vil jeg selvfølgelig ha noen stoler som passer til... 


Dream Love Seat øverst til venstre - Tina Lounge nederst til venstre - Astor Dining Arm Chair til høye. Alle fra TM Design. Se også hennes blogg for info om TM Design. 

Må si Kensington sofaen og Dream Love Seat står øverst på ønskelista! Og kanskje en puff i tillegg.. Men så var det pengene da. Har funnet noen litt rimeligere alternativer også:


Howard Buet eller rett 4 seters sofa og Howard Lenestol. Denne serien er fra trademax.no


Howard Buet 4 seters - Howard Lenestol - Howard Fotpall. Alt fra trademax.no

Jeg synes knappene i ryggen på TM Design sine møbler er så utrolig fine, og de gir et mer luksuriøst uttrykk. Designet på Howard serien er også veldig fint selvfølgelig, men jeg er usikker på hjulene. Har spurt leverandøren om de kan fjernes, og det kunne de. Men de var da usikre på om tilten på sofa og stol kunne bli litt merkelig... Ulempen med begge leverandørene er at man ikke får sett og prøvesittet møblene før man bestiller. Kan sikkert få tilsendt fargeprøver, men det blir jo ikke det samme. TM Design har showroom i Hønefoss da, men er litt langt å dra for å prøvesitte en sofa synes jeg. Hehe.. Spørs om vi må ta en runde på Bohus, Skeidar, Helseth Møbler osv når vi får flyttet inn..

Ingen som har sett eller kjøpt disse sofaseriene eller noen med lignende design vel? Skulle gjerne hatt sofa, lenestol og kanskje puff/pall i samme serie/stil..8 kommentarer

villasanne123

15.06.2012 kl.15:43

Utrolig flott ! ^^,

Heidi Jaymes

15.06.2012 kl.16:13

Likte veldig godt fargen på veggen på det øverste bildet, noe sånt jeg vil ha i leiligheta mi <3

interiorce

15.06.2012 kl.16:17

Det var utrolig flott, og skjønner godt at det er på ønskelisten, men de som var billigere var veldig flott det å :)

Rita

15.06.2012 kl.19:26

Ja ikke sant! Og så moro med møbler som ikke alle har! Når vi en gang får bestemt oss skal jeg legge ut bilde av den nye stua :)

kath

16.06.2012 kl.00:39

elsker den stolen, Rita! kommer til å bli så fint.

Rita

16.06.2012 kl.09:31

vurderer å uansett kjøpe stolen, den er så fin at den må da passe til alt :p :D

01.08.2012 kl.14:06

har howard sofa og stol...helt fantastiske!!

Rita

01.08.2012 kl.23:32

Anonym: Det ble desverre ikke howard serien på oss. Men hadde vi tatt oss råd til å fornye hele stua hadde jeg nok vurdert den serien sterkt! Lekre møbler som ser super comfy ut :)

Skriv en ny kommentar

Rita

Rita

24, Ringsaker

Jeg og Vegard har endelig kjøpt oss hus, og denne bloggen kommer stort sett til å omhandle hus, oppussing, interiør og hverdagsgleder :)

Kategorier

bloglovin

www.blogglink.no Bloggurat

Siste innlegg

Arkiv

hits