Liftgardiner til kjøkken

Når jeg ser for meg hjemmekoselige kjøkken på landet er definitivt liftgardiner et must! De gir følelse av et høyere rom og slipper inn masse lys. Derfor er det nettopp liftgardiner jeg har planer om å henge opp på mitt kjøkken. 


Dette bildet har jeg lånt fra villapaprika.no som har er utrolig lekkert hjem!

Kjøkkenet vårt ser sånn ut: (Her med gardiner fra forrige eier)Vi har kremfarget kjøkken med hvite (bomull) vegger. Derfor er jeg litt usikker på hvilken farge jeg burde gå for på gardinene. Bør de være hvite som veggen? Krem som kjøkkeninnredningen eller bør jeg bryte med noe enda mørkere? Jeg vil ha liftgardiner som skal festet nesten helt opptil taket. Har funnet litt forskjellig som inspirasjon:

Gardinene er hentet fra bl.a. frurosaslandhandel

Som dere ser går det i bruntoner, og jeg heller nok litt mot den øverst til venstre. Men er usikker på om den er for tykk og mørk for det minste vinduet. Evt om jeg burde droppe gardin på det minste vinduet.. Hmm.. Hva tror dere? Hvit, krem, lin, brun?3 kommentarer

Krusmynte.com

16.06.2012 kl.21:26

Jeg synd det høres veldig fint ut. Jeg hadde nok gått for en av de mørke du la med:)

InNorth

16.06.2012 kl.22:58

Så nydelig kjøkken dere har :) Tror det ville vært stilig med lys, grå liftgardiner hos dere. Koselig blogg :D VillaPaprika sitt kjøkken er jo veldi fint også, og på den bloggen er det mye inspirasjon og hente :)

Rita

17.06.2012 kl.10:28

tusen takk :) Og takk for tips til valg! I går var jeg innom en interiørbutikk og der så jeg en liftgardin i krem og marineblå.. den var såå fin! så nå er jeg enda mer usikker. haha.. blått er jo litt koselig til kjøkken.. jeg må nok vurdere enda litt lenger..

Skriv en ny kommentar

Rita

Rita

24, Ringsaker

Jeg og Vegard har endelig kjøpt oss hus, og denne bloggen kommer stort sett til å omhandle hus, oppussing, interiør og hverdagsgleder :)

Kategorier

bloglovin

www.blogglink.no Bloggurat

Siste innlegg

Arkiv

hits