Rosa måned...

Dere har helt sikkert fått med dere at oktober er rosa måned. Måneden farges rosa for å engasjere deg og meg til å støtte kampen mot brystkreft! Det er "Rosa sløyfe-aksjonen" som setter i gang dette hvert år og slik beskriver de sitt mål:

"Aksjonens mål er å bidra til å bekjempe brystkreft gjennom å spre informasjon og øke kunnskapen om sykdommen samt å samle inn penger til brystkreftforskning."

Du kan lese mer om rosa sløyfe-aksjonen på deres nettside: rosasløyfe.no. Der finner du også informasjon om hvordan du kan gi din støtte og hvordan du enkelt kan fange opp tidlige tegn på brystkreft.

I går var søsteren min og kjæresten på besøk hos oss, og jeg fikk disse nydelige rosa rosene nettopp fordi det er rosa måned. Det er utallige bedrifter der ute som selger rosa produkter hvor en del av inntekten går direkte til rosa sløyfe-aksjonen. Håper du også farger måneden rosa og gir din støtte...

Håper du likte mitt bidrag til å farge måneden rosa! 

Jeg skulle forøvrig ønske at det kunne vært like stort fokus på andre kreftformer og innsamling til forskning og økt kunnskap rundt dem. Du kan når som helst bidra til dette på kreftforeningen sine sider hvis du skulle ønske det. 

Ønsker dere har en god søndag og helg!Én kommentar

Nydelig! Viktig å støtte opp:) klem

Skriv en ny kommentar

Ritao

Ritao

24, Ringsaker

Vi har endelig kjøpt oss hus, og denne bloggen kommer stort sett til å omhandle hus, oppussing, interiør og hverdagsgleder :)

Kategorier

bloglovin

www.blogglink.no Bloggurat

Siste innlegg

Arkiv

hits