Det er utrolig hva folk gir bort...

I dag kom jeg tilfeldigvis over en "gis bort - annonse" på facebook. Ei dame i nærheten av meg ville gi bort dette vakre, nostalgiske serviset, og jeg hoppet selvfølgelig på muligheten med en gang! Hun fortalte at hun hadde kjøpt det til en barnedåp for 16 år siden, og at det ikke var brukt siden. Flaks for meg at hun bestemte seg for å gi det bort da... 

Hva synes dere? Hadde dere tatt i mot?

Det gir meg litt assosiasjoner til bestemødre og småkaker, og jeg er sikker på at jeg skal servere masse på dette fremover. Det er faktisk komplett til 12 personer!7 kommentarer

Jøss, heldig du var da som fikk tak i det. Var jo kjempefint:)

Ritao

17.10.2012 kl.21:58

€Malene: Ja jeg er veldig fornøyd! :D

Helenes Interiør

17.10.2012 kl.22:11

Så nydelig blogg du har.. Liker bildene dine og stilen din.. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt/fått tak i den nydelige vasen du har på bordet med roser..? på innlegg litt lenger ned på siden her ;)

ps: jeg synes også finn.no er genialt.. helt vilt hva folk gir bort ja..

Mvh Helene

Ritao

17.10.2012 kl.22:42

Helenes Interiør: Tusen takk for det! Kikket gjennom noen innlegg på bloggen din også, moro og inspirerende med så mye flott som du lager selv :)

Vasen har jeg kjøpt på "mange ting" som er en interiørbutikk på Gjøvik. Merket er miljøgården og finnes jo i masse interiørbutikker. Den har lokk også, så kan brukes både som vase og krukke...!

God onsdagskveld :)

Helenes Interiør

21.10.2012 kl.16:07

Takk for svar :) Den vil jeg ha, så må nok i en interiørbutikk som har det merket :)

Du, angående nettbutikken min, har du vært inne og prøvd å legge inn bestilling? så du ville ha noen puter skjønner du.. Også er det noen som ikke har fått til å legge inn bestilling.. Så lurte på om det samme var med deg også? for da må jeg virkelig finne ut hva som gjør at det ikke går for noen :(

Mvh

Helene

Ritao

22.10.2012 kl.08:07

Helenes Interiør: Bare hyggelig :) Nei det har jeg ikke fått gjort ennå, så ikke merket noe til eventuelle problemer. Jeg skal kikke litt til, ikke helt bestemt meg for hva som blir med meg hjem ennå. hehe..

Ha en god mandag!

Helenes Interiør

22.10.2012 kl.11:06

Den er grei :) Har funnet ut av problemet også, så nå er alt oppe å går gudskjelov..

Det er bare å kikke vet du.. ;)

Ha en fin uke.

Mvh

Helene

Skriv en ny kommentar

Ritao

Ritao

24, Ringsaker

Vi har endelig kjøpt oss hus, og denne bloggen kommer stort sett til å omhandle hus, oppussing, interiør og hverdagsgleder :)

Kategorier

bloglovin

www.blogglink.no Bloggurat

Siste innlegg

Arkiv

hits