Snø, snø, snø og oppussing

I natt kom snøen til Brumunddal, og jeg våknet til en fantastisk utsikt kledd i hvitt.

Jeg elsker snøen og stemningen den skaper, og er nok over gjennomsnittet glad i vinteren! Skulle gjerne akt på akebrett, bygget snømenn og lyslykter hele dagen og så krøpet under pleddet med en kopp kakao foran peisen på kvelden for å få igjen varmen i kroppen. Men med eget hus og innkjørsel er det litt jobb med snøen også. Etter jobb i dag kom jeg ikke opp bakken til gårdsplassen og måtte finne snøskuffa og grusen. Naboen putret fornøyd rundt med sin snøfreser, mens jeg måket så svetten rant. "Jasså, kom du ikke opp bakken da?" var hans kommentar... Men når innkjørselen var ferdig måkt og gruset kom jeg opp på første forsøk. Da gliste jeg like bredt som naboen! Tehe.. 

Ellers går det i litt oppussing. Det er gjesterommet/det minste soverommet som nå får ny farge. Noe som trengtes da det var en blanding av rosa, hvitt og kremfarget der inne. Satser på et lyst, men lunt rom som står i stil til resten av huset. Forhåpentligvis kan jeg vise dere ferdig resultat om et par dager, må bare malene listene og få inn litt møbler. 

Ha en god kveld, håper dere koser dere både med og uten snø!Én kommentar

Fjeld&Skarp

31.10.2012 kl.15:56

danser du med tresko?

Skriv en ny kommentar

Ritao

Ritao

24, Ringsaker

Vi har endelig kjøpt oss hus, og denne bloggen kommer stort sett til å omhandle hus, oppussing, interiør og hverdagsgleder :)

Kategorier

bloglovin

www.blogglink.no Bloggurat

Siste innlegg

Arkiv

hits