Jentehelg :)

Mandag og ny uke... Helga gikk så alt for fort! Jammen godt at denne uka ikke blir så lang. På torsdag drar nemlig søstern min og kjæresten og jeg og kjæresten til Edinburgh. Vi tar en litt tidlig førjulstur i år, og er veldig spente på hva Edinburgh har å by på! Har du noen tips, tar vi gjerne i mot dem :)

Men denne helga var som sagt en jentehelg og vi koste oss masse med god mat, godteri og skravling. I tillegg var vi en tur på Skafferiet, på Helgøya, på lørdag. 

Ser det ikke koselig ut? Det var masse fint å se på i butikken, og veldig koselig i kafeen. Gleder meg allerede til å dra på julemarked på gården 24. November! Jeg og Trine delte forresten ett stykke kanelbrownie, som virkelig anbefales! Lurer på om jeg må finne en oppskrift og lage en slik kake til jul :) 

På søndag måtte vi ut og få litt frisk luft og tok turen opp på Høsbjør toppen. Tenkte det var et fint sted å vise dem hele flotte Brumunddal by. Tehe..

Sprek gjeng! hehe.. 

Takk for en kjempe koselig og morsom helg jenter! Håper det ikke blir lenge til neste gang :)Stikkord:

2 kommentarer

05.11.2012 kl.21:47

Dere må dra på spøkelsestur på kvelden:):) og styre unna princess street. God tur

Ritao

06.11.2012 kl.08:04

Anonym: Spøkelsestur? Det hørtes spennende ut :)

Skriv en ny kommentar

Ritao

Ritao

24, Ringsaker

Vi har endelig kjøpt oss hus, og denne bloggen kommer stort sett til å omhandle hus, oppussing, interiør og hverdagsgleder :)

Kategorier

bloglovin

www.blogglink.no Bloggurat

Siste innlegg

Arkiv

hits