En liten førsmak på julestemningen...

Det har vært stille fra denne fronten en stund, men nå er jeg tilbake! Nå begynner nemlig julestemningen å slå inn for fullt og jeg har begynt å planlegge både pynting, baking og hjemmesnekrede gaver. Jeg har faktisk noen prosjekter på gang allerede, men siden det er julegaver til noen jeg vet er innom her titt og ofte, kan jeg ikke legge det ut. Men jeg har masse annet på lager! Jeg har bestilt juleservise fra Casa, adventskrans fra Perfect Home og mamma har vært kunster. Med andre ord, masse å glede seg til, både for meg og forhåpentligvis dere.

I dag tenkte jeg å gi dere en liten førsmak på hvordan julestemningen blir her i huset... 

 

Jeg er nok mer påvirket enn jeg trodde, for når jeg tenkte at i år må jeg ha mer tradisjonell jul med en del rødt og nostalgiske detaljer, så dukker det opp rødt overalt i interiørbutikkene. Virker som om sølv og hvitt ikke er like stort i år, og jeg liker det! 

Det røde lyshuset og den lille grisen har jeg kjøpt på Nille for nesten ingenting, den røde marius puta har min "svigermor" strikket og puten med reinsdyrene er kjøpt i Edinburgh. 

Er dere like glad i julen som meg eller? Jeg er ihvertfall veldig klar for julemarked i helga og for å dra frem julepynten i desember.. 

Ønsker dere en koselig kveld :)2 kommentarer

Monica

23.11.2012 kl.09:27

Så skjønne puter! Elsker å dekorere sånne lysfat som du har gjort :) Blir nok en koslig jul hos dere i år

Ritao

23.11.2012 kl.11:16

Monica: Tusen takk! Ja, vi satser på en koselig jul med masse fin pynt og god stemning:)

Skriv en ny kommentar

Ritao

Ritao

24, Ringsaker

Vi har endelig kjøpt oss hus, og denne bloggen kommer stort sett til å omhandle hus, oppussing, interiør og hverdagsgleder :)

Kategorier

bloglovin

www.blogglink.no Bloggurat

Siste innlegg

Arkiv

hits