februar 2008

Live på Kanal1 i dag=)

I dag skal jeg ha min første live sending! Sammen med Therese i klassa mi.. Vi skal bare sende en time da, men moro for det;) hehe.. Det er fra 18:00 til 19:00, noen andre i klassa som har sending ...Back in Drammen...

Jess, da er jeg tilbake i Drammen etter litt over ei uke hjemme.. Utrolig godt å være hjemme da:) Therese klarte selvfølgelig å tryne på isen og få skuldra ut av ledd, så da gikk d bort en natt/mor...Meg og vegard på cornern på lørdag;)

Haha.. jævli bra bilde må jeg si:pPå Exact denne uka:D

Nå er det endelig vinterferie, eller praksis da:D Skal være på Exact hele uka! Men føles egentlig som en ferie! Er jo bare moro å jobbe med radio, og jeg får være hjemme og gjøre hva jeg vil ellers...Venke Knutson i kveld=)

Nå er vi endelig ferdig med skole, og jeg er såå klar for å dra hjem i morra! Men først skal jeg og Therese ned på teateret å rigge for Venke Knutson, så blir det konsert i kveld:D Hva er vel ikke ...Kathrine, monica og meg når de var på besøk i revyhelga:-)

Kathrine, monica og meg når de var på besøk i revyhelga:-)John og meg;p

Enda et bilde fra hytteturen.. hehe;pMeg og Vegard..

Tatt på hyttetur på ljøsheim et par helger siden=)Endelig min egen blogg:D

Hei-hei=)Endelig har jeg min egen lille blogg oppe å går!Her kommer det forhåpetligvis til å bli lagt ut en del bilder osv..Rita

Rita

24, Ringsaker

Jeg og Vegard har endelig kjøpt oss hus, og denne bloggen kommer stort sett til å omhandle hus, oppussing, interiør og hverdagsgleder :)

Kategorier

bloglovin

www.blogglink.no Bloggurat

Siste innlegg

Arkiv

hits